Αρχική Σελίδα

Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας χωρίς αέρα μπουκάλια αντλιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας χωρίς αέρα μπουκάλια αντλιών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο «διαφορετικός προμηθευτής του έτους» βραβεία αναγνωρίζει και τιμά τους διαφορετικούς προμηθευτές για τη σημαντική απόδοση στην παροχή των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών.

—— ΤΠ τάσης ΕΠΆΝΩ

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Η ποιότητα των προϊόντων είναι όχι μόνο μεταξύ της επιχειρηματικής φήμης και έχει επιπτώσεις στην επιχειρηματική λειτουργική αποδοτικότητα, το πλαστικό τρίποδο από την έναρξη στην αρχή της ποιοτικής διαχείρισης ως επιβίωση της επιχείρησης, τον ποιοτικό έλεγχο σε όλο το σχέδιο προϊόντων, την παραγωγή φορμών, τις συνδέσεις παραγωγής, αποθήκευσης και διοικητικών μεριμνών.

UKPACK έχει τον τέλειο επαγγελματικό εξοπλισμό δοκιμής, έχει καθιερώσει ένα σύνολο ακριβούς ποιοτικού συστήματος διαχείρισης, ακριβές σύμφωνα με την απαίτηση του προϊόντος μηδενικά ανίχνευση ατέλειας, για να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα των προϊόντων, με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο για να λάβει τη μακρύς-εμπιστοσύνη του πελάτη.

 

 

 

 

ΣΥΝΟΛΙΚΉ ΠΟΙΌΤΗΤΑ UKPACK

Τα έξι θεμελιώδη σημεία που πιστεύουμε καθορίζουν την επιτυχία συσκευασίας
ΣΥΝΟΛΙΚΉ ΠΟΙΌΤΗΤΑ UKPACK: ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες συσκευασίας των εμπορικών σημάτων ομορφιάς παγκόσμιας διάκρισης, έπρεπε να κερδίσουμε μια φήμη για με συνέπεια να δημιουργήσουμε τα άριστα προϊόντα. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία. Λαμβάνει, συντονισμένα μέτρα σε κάθε τομέα κάθε προγράμματος – κάθε φορά.
Στηργμένος στα έτη εμπειρίας και της συλλογικής ανάλυσης των εκατομμυρίων των προϊόντων παραχθε'ντων, έχουμε προσδιορίσει τις έξι περιοχές που πιστεύουμε είναι τα θεμελιώδη τμήματα τη δημιουργία που ασκούν μέγιστη επίδραση στην επιτυχία ενός προγράμματος. Και έχουμε δώσει ένα όνομα στη μέθοδο στην οποία πλησιάζουμε και ενσωματώνουμε αυτά τα συστατικά – συνολική ποιότητα UKPACK.
Όπως το όνομα προτείνει, FTQ είναι ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει προσοχή σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας δημιουργιών συσκευασίας - όχι μόνο πώς ένα προϊόν κοιτάζει ή πόσο γρήγορα μπορεί να δημιουργηθεί. Σε τελευταία ανάλυση, εάν κάνετε τις αρκετά μεγάλες επενδύσεις στην ακεραιότητα και τη φήμη της γραμμής παραγωγής σας, δεν θα έπρεπε να αναμείνετε έναν προμηθευτή για να κάνετε το ίδιο πράγμα;
Πάρτε μια προσεκτικότερη ματιά βλέμματος στα τμήματα της συνολικής ποιότητας UKPACK με τον κρότο σε έναν τίτλο κατωτέρω:

 

 

ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

 

Πολύ πριν να χτυπήσει ένα προϊόν ένα ράφι μαγαζιό, πριν από ένα μέρος συγκεντρώνεται ή μια ρητίνη γεμίζει μια φόρμα, προτού μια ιδέα να γίνει ακόμη και μια απόδοση, εμείς αναρωτιέται μια απλή ερώτηση: «τι κάνει τους καταναλωτές θελήστε;» Αυτό είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη ανάπτυξη προϊόντος στη συσκευασία UKPACK.

Σωστά να αξιολογήσει τις καταναλωτικές ανάγκες και τις τάσεις αγοράς έχει επιτρέψει σε μας για να αναπτύξει τα προϊόντα για πολλά εκπληκτικά επιτυχή εμπορικά σήματα ομορφιάς, αλλά δεν είναι ακριβώς μια εύκολη εργασία. Για να δημιουργήσουμε τα αληθινά καινοτόμα προϊόντα, πρέπει να προσδοκήσουμε τις προτιμήσεις και τις τάσεις προτού να ξέρουν ακόμη και οι καταναλωτές τι θέλουν. Έτσι εκτός από την εμπράγματη έρευνα, συνεργαζόμαστε εσωτερικά και με τους πελάτες μας να αναπτύξουμε τις έννοιες που είναι διαφοροποίηση, επιθυμητές και μπροστά από το χρόνο τους.

Τα σχέδια συνήθειάς μας προέρχονται από το μας σχεδιάζουν στο εσωτερικό το στούντιο, όπου βοηθάμε αρχικά τους πελάτες με την εξερεύνηση και τον ιδεασμό εμπορικών σημάτων, την καταναλωτική ανάλυση και την επιλογή υλικών. Η απεικόνιση της έννοιας αρχίζει να έρχεται στη ζωή μέσω του γραφικού σχεδιαγράμματος συσκευασίας, τρισδιάστατες απόδοση και διαμόρφωση πρωτοτύπου. Οι απέραντοι πόροι εφαρμοσμένης μηχανικής μας εξασφαλίζουν ότι κάθε σχέδιο, ανεξάρτητα από το πόσο είναι μοναδικό, λειτουργίες όπως έχει υποθέσει. Και σε όλη τη διαδικασία προπαραγωγής, παρέχουμε τη συμβουλευτική πείρα και υποστηρίζουμε στις δευτερεύουσες ομάδες μαρκαρίσματος, μάρκετινγκ, αγοράς και εφαρμοσμένης μηχανικής πελατών. Όταν το προϊόν γίνεται τελικά μια πραγματικότητα, θα έχετε την πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα συναντήσει ή θα οδηγήσει τη καταναλωτική ζήτηση.

Εάν προτιμάτε ένα σχέδιο από μια από τις πολλές συλλογές συσκευασίας αποθεμάτων μας, μπορούμε να παρέχουμε στη με το κλειδί στο χέρι υποστήριξη διακόσμησης το σχέδιο λογότυπων ή/και την εφαρμογή εμπορικών σημάτων για να κατασταθεί το προϊόν σύμφωνο και συνεκτικό με το εμπορικό σήμα σας.
Η ανάπτυξη προϊόντος είναι μόνο ένα συστατικό της συνολικής ποιότητας UKPACK, αλλά έχει κερδίσει την εντυπωσιακή κακή φήμη επιχείρησής μας και τα βραβεία βιομηχανίας όπως η διεθνής διάκριση σχεδίου συσκευασίας, το βραβείο Ameristar και το βραβείο «τελειότητας Worldstar στο σχέδιο». Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για το εμπορικό σήμα σας.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

 

Ο ρόλος της διαχείρισης του προγράμματος αντιμετωπίζεται συχνά όπως όντας δευτεροβάθμιας σπουδαιότητας στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος και παραγωγής. Αλλά όπως καθένας που ήταν στην επιχείρηση ομορφιάς ξέρει αρκετό καιρό, αυτό είναι τι κάνει τη διαφορά μεταξύ της απόλυτων άνεσης και να ψυχορραγήσει της πίεσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, για να μην αναφέρουμε το είναι αντίκτυπος στην ποιότητα του τελειωμένου προγράμματος.

Η διαχείριση του προγράμματος είναι ένα εξίσου ζυγισμένο συστατικό της συνολικής ποιότητας UKPACK επειδή καταλαβαίνουμε πόσο πολύ συνδεδεμένη είναι σε κάθε πλευρά ενός έργου ή ενός προγράμματος – στην πραγματικότητα, είναι η σύνδεση που εξασφαλίζει μια ομαλή και ακριβή έκβαση από την αρχή έως το τέλος. Η εστίαση διαχείρισης του προγράμματός μας περιλαμβάνει το ιδιόκτητο systemization και την περιεκτική κατάρτιση. Εδώ είναι ένα βλέμμα σε αυτό που διαφορετικά:

Η Ομάδα Διοίκησης προγράμματός μας αποτελείται από τους πεπειραμένους διευθυντές απολογισμού, μια αφιερωμένο ομάδα έναρξης προϊόντων και ποιοτικό έναν έλεγχο και το προσωπικό διοικητικών μεριμνών που διατηρούν τη σταθερή, σε πραγματικό χρόνο επικοινωνία με τους μηχανικούς και τους διευθυντές παραγωγής

Δίνουμε βαριά έμφαση στην κατάρτιση της Ομάδας Διοίκησης προγράμματός μας στις πιό περίπλοκες λεπτομέρειες της παραγωγής συσκευασίας έτσι ώστε μπορούν να παρέχουν τις ενημερωμένες διαβουλεύσεις και να προσδιορίσουν και να λύσουν τα ζητήματα πολύ πριν να προκύψουν στη διαδικασία παραγωγής

Παρέχουμε στους πελάτες τα λεπτομερή Gantt διαγράμματα και τα κύρια σημεία προγράμματος για να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν πλήρως τον κύκλο ζωής προγράμματος και τις καθορισμένες προσδοκίες σε όλα τα στάδια

Προσαρμόζουμε την προσέγγιση διαχείρισης του προγράμματός μας στην εργασία με τον τρόπο ότι το καλύτερο ταιριάζει τους πελάτες μας. Εάν θέλετε τις συχνές, λεπτομερείς αναπροσαρμογές ή ακριβώς την ικανοποίηση της γνώσης ότι το πρόγραμμά σας είναι πλήρως υπό έλεγχο, θα σιγουρευτούμε ότι μένετε ενημερωμένοι και ενθαρρυνόμενοι.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να αισθανθείτε όπως καλοί για την ομάδα που εργάζεστε με όπως κάνετε για τη συσκευασία με την οποία καταλήγετε. Η χρόνος-δοκιμασμένη προσέγγιση διαχείρισης του προγράμματος UKPACK εξασφαλίζει ότι.

 

 

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΉ

 Ακόμα κι αν ένα προϊόν φαίνεται μεγάλο στο ράφι μαγαζιό, και ανεξάρτητα από αυτό που υπόσχεται να κάνει ή πόσο πωλεί για, ένα προϊόν που δεν λειτουργεί καλά είναι αναγκασμένο να καταλήξει στο δοχείο απορριμμάτων. Και δεδομένου ότι οι καταναλωτές δεν μπορούν να χωρίσουν ένα εμπορικό σήμα ομορφιάς από τον προμηθευτή που το συσκεύασε, είναι το εμπορικό σήμα σας που υφίσταται τις συνέπειες. Γίαυτό η στερεά εφαρμοσμένη μηχανική είναι στον πυρήνα κάθε συσκευάζοντας προϊόντος UKPACK, και γιατί μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα που δημιουργούμε για σας θα λειτουργήσουν τόσο υπέροχα όσο κοιτάζουν.

Από την πρώτη μέρα, έχουμε επενδύσει βαριά στο προσωπικό, την τεχνολογία και τον εξοπλισμό εφαρμοσμένης μηχανικής, όχι μόνο επειδή καταλάβαμε τη σημασία της εφαρμοσμένης μηχανικής στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος, αλλά επειδή είδαμε μια ευκαιρία να το κάνουμε καλύτερα από καθεμία είχε πάντα.

Σήμερα, αυτή η δέσμευση για την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία στην εφαρμοσμένη μηχανική μας έχει βάλει σε μια κατηγορία ελίτ προμηθευτών και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και επαναλαμβάνει την επιχείρηση ακόμη και των εμπορικών σημάτων ομορφιάς διάκρισης. Εδώ είναι τι φέρνουμε στον πίνακα:

Μια ενσωματωμένη, σφαιρική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής που αποτελείται από τη συσκευασία, μηχανικός, ποιότητα σχεδίασης/μερών,
μηχανικοί επικύρωσης και διαδικασίας

Δεκαετίες κολεκτίβας, εμπειρία καλύτερος--κατηγορίας στον ιδεασμό, τη διαμόρφωση πρωτοτύπου, την παραγωγή, τη δοκιμή και την υποστήριξη

Μια ισχυρή εστίαση στην καινοτομία και την έρευνα στους τομείς των Επιστημών των Υλικών, της θεωρίας σχεδίου, του τεχνικού σχεδίου, της αύξησης διαδικασίας, της τεχνολογίας και της ικανότητας υποστήριξης

Αλίμονο, τέλος - οι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν ποτέ το επίπεδο περίπλοκης λεπτομέρειας ή το βάθος της μηχανικής πείρας που περιλαμβάνεται μέσα στο προϊόν τους. Αλλά αφ' ετέρου πάλι, δεν είναι ότι το σημείο;

 

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΉ

Για να δημιουργήσει τα συσκευάζοντας προϊόντα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις μερικά από τα εμπορικά σήματα παγκόσμιας επιτυχέστερα ομορφιάς, ένας συσκευάζοντας προμηθευτής πρέπει να καταδείξει τη σαφή και συνεπή εκτέλεση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής. Το έχουμε κάνει, και οι συνεχείς επενδύσεις μας στη βελτίωση διαδικασίας καθορίζουν τα νέα πρότυπα για την ποιότητα και την απόδοση στη συσκευάζοντας βιομηχανία.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στρατηγικά σε Zhejiang, Κίνα, μια περιοχή που είναι γνωστή για την κατασκευή αντλιών ακρίβειας. Με το ISO, οι πιστοποιήσεις της κκπ και COC, οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουρες ότι τα προϊόντα μας κατασκευάζονται συνεχώς με τον υψηλότερο των ποιοτικών προτύπων στις εγκαταστάσεις που είναι κοινωνικά υποχωρητικές.

Εκτός από, προσφέρουμε στο εσωτερικό τη διακόσμηση συμπεριλαμβανομένου: UV ψεκασμός, UV κενό Metalizing, καυτό γραμματόσημο, οθόνη μεταξιού, ετικέτα μεταφοράς θερμότητας και υποβολή σε ανοδική οξείδωση αργιλίου.
Σημαντικές επενδύσεις στα μηχανήματα, σχέδιο σχεδίασης, βελτίωση διαδικασίας, μέταλλο που κατασκευάζουν και που διακοσμούν την τεχνολογία εξασφαλίζουν ότι μπορούμε να συναντήσουμε ακόμη και την επιθετικότερη υπόδειξη ως προς το χρόνο ακόμα παράγοντας τα προϊόντα που είναι όμορφα, καινοτόμος και προ πάντων, καλοχτισμένος.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Υπάρχουν ποιοτικά πρότυπα που είναι συνεπή σε σημαντικούς συσκευάζοντας προμηθευτές ομορφιάς. Κατόπιν, υπάρχουν συνολικά ποιοτικά πρότυπα UKPACK.
Η διαφορά αρχίζει με το πώς καθορίζουμε την ποιότητα κατά πρώτο λόγο. Σε UKPACK, το ποιοτικό πέπλο περιλαμβάνει και την εξασφάλιση ποιότητας και τον ποιοτικό έλεγχο – και οι δύο περιοχές στις οποίες έχουμε αφιερώσει τις ομάδες των πεπειραμένων συσκευάζοντας επαγγελματιών. Αυτές οι ομάδες διαδραματίζουν έναν ενεργό ρόλο σε κάθε στάδιο ανάπτυξης συσκευασίας, που αρχίζει στην αρχική φάση σχεδίου, όπου οι σύμβουλοι QA μας συσκέπτονται με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς μας καθώς επίσης και το προσωπικό πελατών για να εξασφαλίσουν ότι τι φαντάζεται μπορεί να δημιουργηθεί κατά κάποιο τρόπο που ικανοποιεί τις ποιοτικές προσδοκίες μας καθώς επίσης και εκείνοι του πελάτη μας. Μόλις εγκριθεί ένα σχέδιο, η ομάδα QA μας επιθεωρεί και επικυρώνει όλοι που σχεδιάζουν για να εξασφαλίσει που κάθε συστατικό θα εκτελέσει σε όλο τον κύκλο ζωής συσκευασίας.
Δεδομένου ότι τα προϊόντα συναρμολογούνται και ολοκληρώνονται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας, QC -θέσης μας οι ομάδες βάζουν τα δείγματα μέσω μιας σειράς αυστηρών εξετάσεων για να εξασφαλίσουν τη λειτουργική ακεραιότητα της συσκευασίας ακόμη και κάτω από τον εντονότερο των περιστάσεων.

Το τελικό βήμα, που εξασφαλίζει ότι η συσκευασία είναι certifiably υποχωρητική με τη συνολική ποιότητα UKPACK, είναι μια αναθεώρηση όλων QC των στοιχείων από την ανώτερη ομάδα QA μας στην Κίνα. Μετά από και μόνο μετά από αυτήν την πλήρη αναθεώρηση των πληροφοριών, εγκρίνουμε τη QC απελευθέρωση και επιτρέπουμε στα προϊόντα για να πάμε στην αγορά.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές βασίζουν τις ποιοτικές υποσχέσεις τους στις διαδικασίες που είναι μακριά λιγότερο περιεκτικές και ελεγχόμενες στενά από UKPACK, και πολλοί περιλαμβάνουν τα τμήματα προϊόντων που προέρχονται από τους εξωτερικούς κατασκευαστές. Σε UKPACK, όχι μόνο ελέγχουμε την κατασκευή και τη συνέλευση κάθε μέρους κάθε συσκευασίας που δημιουργούμε, παίρνουμε επίσης την ποιότητα στα νέα ύψη με τη θέσπιση των προτύπων που υπερβαίνουν μακριά εκείνους των ανταγωνιστών μας και ακόμη και των πελατών μας.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΉ 

 

Δίνουμε εξαιρετική έμφαση στην υπευθυνότητα επειδή στο τέλος ενός προγράμματος, θεωρείται συχνά στοιχείο «τύπου ή σπασιμάτων» της επιτυχίας. Στην πραγματικότητα, η εκτίμηση υπευθυνότητάς μας καθώς ένα θεμελιώδες στοιχείο της παραγωγής προήλθε πραγματικά από τις συνομιλίες με διάφορους πελάτες που εξέφρασαν τα συναισθήματα της ύπαρξης, εγκαταλειμμένος ή «αριστερά έξω στο κρύο» από άλλους συσκευάζοντας προμηθευτές στο παρελθόν. «Θέλουμε ακριβώς κάποιο που φροντίζει για το πρόγραμμα όσο πολύ κι εάν,» αυτοί μας είπε. Ακούσαμε.
Το σύστημά μας αποτρέπει τις περιπλοκές, αποκαλύπτει τους πιθανούς κινδύνους και αποβάλλει τα ζητήματα προτού να γίνουν προβλήματα. Αρχίζει με το διορισμό μιας αφιερωμένης Ομάδας Διοίκησης απολογισμού σε κάθε πελάτη. Οι πεπειραμένοι επαγγελματίες στην ομάδα μας θα παράσχουν τις διαβουλεύσεις και την παράλειψη κάθε λεπτομέρειας του προγράμματός σας, από το συγχρονισμό, τον προϋπολογισμό και τις διοικητικές μέριμνες στις καταναλωτικές ιδέες, τις επιπτώσεις εμπορικών σημάτων και το μακροπρόθεσμο όραμα. Θα ανταποκριθούμε διαθέσιμοι και σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Εάν τα προβλήματα προκύψουν, θα βρούμε τις λύσεις. Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια, είμαστε εκεί.
Η υπευθυνότητα είναι η σπονδυλική στήλη της συνολικής ποιότητας UKPACK. Σημαίνει ότι καταλαβαίνουμε ότι είναι σήμα-όχι η συσκευασία σας σας προμηθευτής-που υφίσταται τις συνέπειες μιας ατυχίας συσκευασίας, έτσι υπερβαίνουμε επάνω από και όλες τις προσδοκίες να εξασφαλίσουμε επιτυχία, και να καταστήσουμε τη διαδικασία συσκευασίας όσο το δυνατόν ευκολότερη και να τονίσουμε πιό ελεύθερο. Αυτό το είδος υπευθυνότητας δεν μπορεί να μετρηθεί μέσω των στοιχείων και των υπολογισμών με λογιστικό φύλλο (spreadsheet), αλλά είναι το μέρος της σχέσης πελατών/προμηθευτών που έρχεται ο πιό στενός στην εγγύηση μιας θετικής έκβασης. Αναλαμβάνει τη συνολική υπηρεσία και τη συνολική υποχρέωση να επιτευχθεί η συνολική ποιότητα UKPACK.

Πιστοποιήσεις
 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Πρότυπο:Quality management system certification

  Αριθμός:00115Q27626R0S/3302

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-08-01

  Ημερομηνία λήξης:2018-08-01

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Quality control of plastic products

  Που εκδίδονται από:China Quality Certification Center

 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Πρότυπο:Patent certificate

  Αριθμός:4044342

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-02-08

  Ημερομηνία λήξης:2027-02-07

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Appearance patent protection

  Που εκδίδονται από:State Intellectual Property Office of the People's Republic of China

 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Πρότυπο:Registration form for foreign trade operators

  Αριθμός:91330281MA282DNF30

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-07-27

  Ημερομηνία λήξης:2099-07-26

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Qualification approval of foreign trade

  Που εκδίδονται από:Yuyao Market Supervision Bureau

 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Πρότυπο:People's Republic of China customs declaration unit registration certificate

  Αριθμός:3312964123

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-08-26

  Ημερομηνία λήξης:2099-08-01

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Shipper & Consignee

  Που εκδίδονται από:Ningbo customs, People's Republic of China

 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Πρότυπο:Business license

  Αριθμός:91330281MA282DNF30

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-07-27

  Ημερομηνία λήξης:2099-07-26

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Business qualification

  Που εκδίδονται από:Yuyao Market Supervision Bureau

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lucas

Τηλ.:: +86 13867191426

Φαξ: 86-0575-82937081

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)