Αρχική Σελίδα

Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

ZHEJIANG UKPACK ΠΟΥ ΣΥΣΚΕΥΆΖΕΙ το κοβάλτιο, .LTD είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της platic συσκευασίας. Εντοπίζουμε δύο εργοστάσια, σε Zhejiang, Ningbo, όπου ένα εργοστάσιο παράγει τα μπουκάλια, και ένα άλλο εργοστάσιο παράγει τις αντλίες.

Οι όρμοι εργοστασίων ένα AEA 3800 τετραγωνικών μέτρων. Το εργαστήριο προσγειώνεται 5000 τετραγωνικά μέτρα.

Η επιχείρησή μας εφαρμόζει dut-fre και κλειστή παραγωγή. Πραγματοποιήστε το διοικητικό πρότυπο 6S. Οι άριστοι εργαζόμενοι παράγουν τις υψηλές - ποιοτικά προϊόντα, και top-class ομάδες, από μια σημαντική επιχείρηση. Η επιχείρησή μας είναι ένα μίγμα της παγκόσμιας περισσότερης προηγμένης τεχνολογίας και διοικητικές μέθοδοι, δημιουργούμε την απροσδόκητες αξία και την υπηρεσία για τον πελάτη με το σθένος και τη ζωτικότητα.

Η επιχείρησή μας που ιδρύεται το Νοέμβριο του 2014, σε όλα τα είδη χημικής και ιατρικής πλαστικής συσκευασίας υψηλός-gade-μέγιστων καλλυντικών, υπάρχων σχεδόν 30 προσωπικό. Έχει μια ομάδα της Ε&Α, σχεδίου, διαχείρισης και προηγμένου εξοπλισμού produdion και εσωτερικών και ξένων γνωστών εμπορικών σημάτων των προμηθευτών πρώτων υλών. Από τη ανάπτυξη προϊόντος, η φόρμα που κάνει στην παραγωγή προϊόντων, συγκεντρώνει. διαμορφώνουμε ένα πλήρες σύνολο παραγωγής. Με το procesing εξοπλισμό φορμών άνω των 30 συνόλων, μηχανής 21 έγχυσης, 10 κομματιών των διπλών φυσώντας μηχανών σταθμών κύβων επικεφαλής και διπλών, και των διάφορων ειδών δευτεροβάθμιου εξοπλισμού επεξεργασίας. Μια ετήσια παραγωγή είναι 50 εκατομμύριο σύνολα για τα πλαστικά προϊόντα. Διαμορφώστε ένα πλήρες σύνολο για το εσωτερικό και ξένο διάσημο προϊόν εμπορικών σημάτων καλλυντικών.

 

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Έχουμε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και διάφορες εφευρέσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

 

 

 

FAQ:

1. Είστε εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;

 

Είμαστε εργοστάσιο που βρίσκεται στην πόλη Ningbo Yuyao, επαρχία Zhejiang

 

2. Πώς να πάρει μια αναφορά και να αρχίσει την επιχειρησιακή σχέση με την επιχείρησή σας;

 

Παρακαλώ μας στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και οι πωλήσεις μας θα σας έρθουν σε επαφή με μέσα σε 2 ώρες, ή θα κατευθύνουν την κλήση εμείς +86 0575 82937072 (κινητό τηλέφωνο numbe: +86 13867191426)

 

3. Πώς να λάβει ένα quotaion τιμών σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα;

 

Όταν μας στέλνετε μια έρευνα, παρακαλώ ευγενικά σιγουρευτείτε όλες τις λεπτομέρειες, όπως η ποσότητα διαταγής, το χρώμα, η συσκευασία κ.λπ.

 

4. Ποιους τύπους όρων πληρωμής δέχεστε;

 

Αυτήν την περίοδο, οι όροι πληρωμής που δεχόμαστε είναι T/T (30% πριν από την παραγωγή, 70% κάτω - πληρωμή πριν από τα αγαθά παράδοσης)

 

5. Πριν από την αποστολή, πώς να σιγουρευτεί την ποιότητα των προϊόντων;

 

Εάν δεν έρχεστε στο εργοστάσιό μας και επίσης δεν έχετε τον τρίτο για την επιθεώρηση, θα είμαστε ως εργαζόμενος επιθεώρησής σας. Θα σας παράσχουμε κάποια έκθεση picture&check

 

6. Ποιο είναι MOQ σας;

 

Σαν συνηθισμένο, MOQ μας είναι 10,000pcs/order.

 

7. Μπορείτε να πάρετε τα ελεύθερα δείγματα από σας;

 

Φυσικά, μπορείτε. Αλλά μεταφέρετε εσείς θα χρεώσει.

 

8. Μπορούμε να συνδυάσουμε κάποιο μέγεθος στοιχείων σε ένα εμπορευματοκιβώτιο διατάζουμε καταρχάς;

 

Φυσικά, μπορείτε. Αυτό είναι το επαγγελματικότερο πρόγραμμα υπηρεσιών μας, αλλά κάθε ανάγκη ποσότητας στοιχείων φθάνει σε MOQ μας

 

9. Πώς ελέγχετε την ποιότητα;

 

Θα κάνουμε τα δείγματα πριν από τη μαζική παραγωγή, μετά από τα δείγματα που εγκρίνονται από τον πελάτη, θα αρχίσουμε τη μαζική παραγωγή. Να κάνει την επιθεώρηση 100% κατά τη διάρκεια της παραγωγής και dospot την επιθεώρηση πριν από την εικόνα packaging.taking μετά από να συσκευάσει

 

10. Εάν οποιαδήποτε ποιότητα εμφανίζεται, πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε για να λύσετε;

 

Εάν οποιοδήποτε προϊόν σπασιμάτων ή ατέλειας βρήκε, πρέπει να πάρετε την εικόνα για μας από το αρχικό χαρτοκιβώτιο. Οι πωλήσεις μας θα σας δώσουν τελικό λύνουν τη μέθοδο με 2 hours.we θα αποζημιώσουν την απώλειά σας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : UKPACK

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 6000K-10000K

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας χωρίς αέρα μπουκάλια αντλιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας χωρίς αέρα μπουκάλια αντλιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας χωρίς αέρα μπουκάλια αντλιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας χωρίς αέρα μπουκάλια αντλιών για τις πωλήσεις